Messi tréninkové pole s spoluhráči infikovanými úsměvem
نوشته شده توسط : drekesczdams

Argentina zahájí kvalifikační boj o život a smrt na Světovém poháru, Daleko proti Ekvádoru. Dres Barcelona Messi a jeho tým se mohou kvalifikovat do příštího světového poháru v Rusku, Po této bitvě uvidí výsledek.

Pro Argentinu, K vítězství musí mít skóre, Jak aktivovat ofenzivní palebnou sílu týmu, Je to největší problém St. Pauli teď. Argentinské sdělovací prostředky ho kritizovaly jako chaos a často mění útočníka, Ale podle popisu života a smrti v Ekvádoru, Přední částí bude stále Boca útočník Dario - Benedetto, Ten poslední v posledním kole peruánské války poprvé za tým argentinského týmu. St. Pauli očekává, že změní tým 17 kvalifikátorů, Pouze do 16 míčů trapné situace, Někteří podezřelí, kteří zasáhli Kanál.

V každém případě, Život a smrt, Dřívější kontroverze by měla zůstat pozdě. Nyní je nejdůležitější věcí týmová morálka a duchovní posílení, Navíc hra s hlavou hvězdy je nezbytná, V tuto chvíli, Oči každého budou soustředěny v Fotbalové Dresy Dětské Messi, Jako týmové číslo jedna hvězda a vůdce, Messi, je čas vstát.





:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 مهر 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: